14. Poduzetnički kafić Split

Dragi obrtnici!

S ciljem ostvarenja pozitivne poduzetničke klime te umrežavanja postojećih i potencijalnih poduzetnika, Grad Split u suradnji s Hrvatskom udrugom poslodavaca i UHY Savjetovanjem d.o.o. nastavlja s provođenjem projekta „Malom kavom do velikog posla“.

Poduzetnički kafić Split je projekt koji se sastoji od ciklusa besplatnih neformalnih druženja i razmjene iskustava, te predstavlja izvanrednu priliku za poslovni networking i ostvarivanje brojnih kontakata za buduću poslovnu suradnju

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na 14. Poduzetnički kafić Split koji će se održat u srijedu 06.03.2019.g. u Hotelu Cornaro, Sinjska ulica 6, Split, s početkom u 18:00 sati na temu „Kako pronaći i zadržati pravog zaposlenika ?“.

Poduzetnički kafić Split  je nastavak EU projekta ”Malom kavom do velikog posla!” kojeg Grad Split provodi u suradnji s Hrvatskom udrugom poslodavaca i UHY Savjetovanjem d.o.o. s ciljem ostvarenja pozitivne poduzetničke klime te umrežavanja postojećih i potencijalnih poduzetnika. Projekt se sastoji od ciklusa besplatnih neformalnih druženja i razmjene iskustava te predstavlja izvanrednu priliku za poslovni networking i ostvarivanje brojnih kontakata za buduću poslovnu suradnju.  

Gosti poduzetnici-predavači su:

•           MARKO BALIĆ, vlasnik Ugostiteljskog obrta Gusar,

•           IVAN ERCEG, predstavnik trgovačkog društva Manas d.o.o.,

•           MARIO JAKOVINA, izvršni  direktor trgovačkog društva  Purex d.o.o.,

•           SLOBODAN JOVIĆ, dipl.psiholog, vlasnik platforme za on-line testiranja i video intervjue

Vaše Udruženje!

Kalendar