Aromaterapija – edukacija 22/23.3.2019

Dragi članovi Ceha frizera, kozmetičara i pedikera,

Sekcija kozmetičara za sve članove ceha organizira dvodnevnu radionicu u Udruženju obrtnika Split pod palicom Mare Doljak na temu – araomaterapije.

Prvi dan radionice bi se zvao Aromaterapija u službi ljepote i zdravlja”. Drugi dio se odnosi na edukaciju koja bi se  događala bi se 23.03 u trajanju od 8 sati.
Njen naziv je “Principi aromaterapije u službi cjelovite ljepote “pojašnjenje na kolekciji Aroma Essence professional I osnove “Aroma Angel’s touch” aromamasaže tijela.
Radionice bi uključivale i izradu krema a predavačica osigurava sav potreban materijal za sve sudionike.

Prezentacije su međusobno povezane a način da je prvi dan besplatan dok drugi dan košta maksimalno 400,00kn, ovisno o broju prijavljenih. Ukoliko vas ima više od 10 cijena se razmjerno smanjuje. 

Ovim putem želimo ispitati interes da li su članovi uopće zainteresirani za ovakvu vrstu edukacije te ćemo shodno vašem inputu i interesu pokušati organizirati najpovoljniju cijenu. Uplate će ići direktno predavačici, a o načinu uplate ćete biti naknadno obavješteni, ukoliko do realizacije radionice dođe. Molimo sve zainteresirane da iskažu  interes putem e maila Udruženja uo.split@hok.hr, zaključno sa 1.3.2019 u 12 sati.Kalendar