Grad Split raspisao natječaje!

Poštovani obrtnici!

Ovim putem želim Vas obavijestiti da je Grad Split raspisao dva natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava poduzetnicima grada Splita.

1. Natječaj za poticanje zapošljavanja grada Splita u 2019. godini (otvoren do iskorištenja sredstava, a najkasnije do 1. prosinca 2019. godine). Ukupno je osigurano  2.000.000,00 kuna u proračunu Grada Splita za ovu namjenu, a iznos potpore je 30.000,00 kn po zaposlenoj osobi, za pokriće troškova bruto plaće. Prijavitelj može zatražiti potporu  za najviše dvije osobe. Prihvatljivi prijavitelji su mali i srednji poduzetnici koji imaju registrirano sjedište na području grada Splita (izuzev područja označenog jednoslovnom oznakom  I – izuzeće se isključivo  odnosi na zapošljavanje sufinanciranih osoba za obavljanje poslova iz područja djelatnosti označenog jednoslovnom oznakom I)., poslovnu jedinicu na području stare gradske jezgre (u zoni A) te osoba koja se zapošljava putem potpore treba obavljati posao u poslovnoj jedinici u području stare gradske jezgre.

Više informacija o Natječaju može se pronaći na web stranici grada odnosno na sljedećem linku http://www.split.hr/Default.aspx?art=10985&sec=654 .

2.) Natječaj za poticanje kreativne industrije grada Splita u 2019. godini (otvoren do 13.09.2019. godine). Ukupno je osigurano  300.000,00 kuna u proračunu Grada Splita za ovu namjenu, a jedan prijavitelj može podnijeti zahtjev za dodjelu sredstava potpore za jednu ili više namjena s tim da se sredstva potpore odobravaju samo za ­­80 % troškova izvršenog ulaganja, a najviše do 30.000,00  kuna. Prihvatljivi prijavitelji su mali i srednji poduzetnici koji imaju registrirano sjedište na području grada Splita, te imaju registriranu glavnu/pretežitu djelatnost prema popisu prihvatljivih djelatnosti (detaljno navedene u Natječaju), a projektni prijedlog u zahtjevu za potporu se mora odnositi na prihvatljivu djelatnost.

Više informacija o Natječaju može se pronaći na web stranici grada Splita odnosno na sljedećem linku http://www.split.hr/Default.aspx?art=10984&sec=654.

Kalendar