I naše Udruženje na prvoj Večeri kulinarske baštine u Imotskom!

Udruženje obrtnika Imotski u suradnji s Gradom Imotskim, Turističkom zajednicom Grada Imotskog, Hrvatskom obrtničkom komorom, Obrtničkom komorom Splitsko-dalmatinske županije, Obrtničko- industrijskom školom Imotski i ostalim partnerima ove godine po prvi put organiziralo je gastronomsku manifestaciju “Večer kulinarske baštine“, i to dana 11. kolovoza 2018. godine s početkom u 20 sati.

Ovaj projekt je organiziran s ciljem promoviranja obrtničkih proizvoda i usluga s posebnim naglaskom na autohtone prehrambene proizvode, koji su uz pomoć obrtničkih komora i udruženja obrtnika iz cijele Hrvatske bili prezentirani mnogobrojnim posjetiteljima i turistima, te je u planu da “Večer kulinarske baštine“ postane tradicionalna manifestacija na kojoj će obrtnici svojim zajedničkim snagama promovirati raznolikost i bogatstvo gastronomske ponude koja krasi Republiku Hrvatsku.

Udruženje obrtnika Split na ovom se događaju predstavilo pripremom našeg već prepoznatljivog rižota od kozica, a kako je to izgledalo u subotu u Imotskom pogledajte u galeriji slika na ovom linku.

 

Kalendar