Obrtnički dani u Imotskom – prijave

Udruženje obrtnika Imotski u suradnji sa Hrvatskom obrtničkom komorom, Županijom Splitsko-dalmatinskom, Gradom Imotski, Turističkom zajednicom Grada Imotskog, Obrtničkom komorom Splitsko-dalmatinske županije i ostalim partnerima i ove godine organizira gastronomsku manifestaciju pod nazivom “Obrtnički dani u Imotskom”, koja se održava 09. – 10. kolovoza 2019. godine, na kojoj će obrtnici iz svih krajeva Lijepe naše svojim zajedničkim snagama promovirati raznolikost i bogatstvo gastronomske ponude koja krasi Republiku Hrvatsku.

Udruženje obrtnika Imotski predvidjelo je da predstavnici Područnih obrtničkih komora i Udruženja obrtnika iz cijele Republike Hrvatske pripremaju za degustaciju posjetiteljima gastronomska jela karakteristična za regije iz kojih dolaze.

Također, svim sudionicima i gostima pruža se jedinstvena prilika upoznati prirodne ljepote, običaje, kulturnu baštinu i gostoprimstvo kojom se ponosi Imotska krajina.

Udruženje obrtnika Imotski predvidjelo je da predstavnici obrtničkih komora i udruženja obrtnika pripremaju posjetiteljima za degustaciju gastronomska jela karakteristična za regije iz kojih dolaze, pa ovim putem pozivamo sve naše članove koji su zainteresirani sudjelovati u ovoj manifestaciji da se prijave Stručnoj službi Udruženja obrtnika Split najkasnije do srijede, 31. srpnja 2019. godine u 14:00 sati, i to putem e maila: uo.split@hok.hr
Ovisno o iskazanom interesu definirati će se način sudjelovanja Udruženja obrtnika Split na ovoj manifestaciji.

Kalendar