Poziv obrtnicima na 23. Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta 23. put organizira Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu, koje će se održati 25.– 27. travnja 2019. u Vodicama uz prisustvo najviših državnih dužnosnika te najuspješnijih poduzetnika.

Ovogodišnje savjetovanje bit će usmjereno na poticanje privlačenja investicija privatnog sektora, stvaranje poticajnog okruženja za poduzetničke aktivnosti te pozicioniranje Hrvatske kao konkurentne, poduzetne i inovativne zemlje. Cilj je poticati proizvodne investicije, razvoj industrija, izvozno orijentiranog gospodarstva i kreativnih i tehnoloških inovacija te predstavljanje mjera i aktivnosti kojima ćemo zadržati mlade ljude u Hrvatskoj te ih potaknuti da krenu u svijet poduzetništva.

Pozivamo sve obrtnike da sudjeluju na 23. Nacionalnom savjetovanju o gospodarstvu i poduzetništvu, a posebno se pozivate da se odazovete u što većem broju 26.04.2019. gdje ćete moći biti u mogućnosti i sudjelovati u raspravama sa predstavnicima Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Više informacija i registracijski obrazac pronađite na stranici www.nasa-gip.hr


Kalendar