Prijave za odlazak na 31. Forum poslovanja nekretninama u Šibeniku

U organizaciji Udruženja poslovanja nekretninama 17. i 18. svibnja 2019. godine u Hotelu Amadria park u Šibeniku održati će se 31. FORUM POSLOVANJA NEKRETNINAMA.

Prijave za Forum se obavljaju isključivo putem online obrasca dostupnog na linku: najkasnije do 09.05. 2019. godine.

Za sudionike 31. Foruma poslovanja nekretninama Amadria Park u Šibeniku odobrio je promotivne cijene smještaja. Rezervaciju smještaja svaki sudionik samostalno obavlja putem web koda FORUM2019 na stranici www.amadriapark.com.

PRIJAVA I KOTIZACIJA

Visina kotizacije na 31. FORUMU iznosi 1.000,00 kn za prvog sudionika, a 800,00 kn za svakog sljedećeg sudionika iz iste tvrtke, a uključuje pravo na prisustvovanje predavanjima, zbornik radova, večeru i kavu u pauzi predavanja. Ako je prijavljeno 10 ili više sudionika iz jedna agencije, 1 kotizacija je gratis.

Molimo sve naše članove – kojima je osnovna djelatnost poslovanje s nekretninama, da svoj interes za sudjelovanjem prijave Stručnoj službi Udruženja obrtnika Split, isključivo putem e-maila (uo.split@hok.hr). Prijave će se zaprimati do 29.04.2019.g., zaključno do 12:00 sati. Ovisno o interesu postoji mogućnost da Udruženje obrtnika Split sufinancira troškove kotizacije za prijavljene članove, odnosno za maksimalno pet prijavljenih.

Kalendar