Prijedlozi za nagrađivanje

Dragi članovi, obrtnici!

Povodom 50 godina rada Udruženja obrtnika Split, ove godine želimo uručiti nagrade našim vrijednim članovima koji su svojim radom i zalaganjem dali doprinos obrtništvu i radu općenito.
U našoj bazi brojimo preko 3.800 članova te vjerujemo da svatko od vas poznaje mnogo kandidata koji su zavrijedili dobiti nagradu za svoj trud i angažman.

Ovim putem vas molimo da svoje prijedloge dostavite na e mail Udruženja: uo.split@hok.hr najkasnije do 25.3.2019, kako bi iste mogli razmotriti za nagrađivanje.

Molimo da dostavite ime i prezime vašeg kandidata te kratak životopis ili par rečenica o njegovom djelovanju i obrtu. Imamo mnogo kategorija za nagrađivanje u vidu plaketa, priznanja i diploma te vjerujemo
da mnogo obrtnika među vama zaslužuje biti nagrađeno za uspješan rad i doprinos u razvoju obrtničkog komorskog sustava.
Na linku se nalazi Pravilnik sa uvjetima i kategorijama nagrađivanja, tako vas molimo da uz vašeg kandidata dostavite i naziv priznanja za koji ga nominirate.
Npr: Ante , Antić- postolar iz Podstane, dugogodišnji obrt preko 25 godina, obrt “Ante”, dugogodišnji mentor pri stručnom osposobljvanju, zaslužan za očuvanje obiteljske tradicije – predlažem za Statuu Udruženja obrtnika Split sa pisanim piznanjem.

Zahvaljujemo na vašim prijedlozima koje s nestrpljenjem očekujemo!
Vaše Udruženje

Kalendar