Održano besplatno predavanje za obrtnike o izmjenama propisa iz zaštite na radu

Tridesetak članova Udruženja obrtnika Split sudjelovalo je u petak (19.02.) na predavanju kojeg je Udruženje obrtnika Split organiziralo na temu novih obveza iz područja zaštite na radu. Na predavanju se govorilo o izmjenama u propisima koje su stupile na snagu od 1.1.2016. godine, a otvorio ga je predsjednik Udruženja obrtnika Split Neven Kačić-Bartulović, koji je naglasio da se Udruženje odlučilo na organizaciju navedenog predavanja da bi što bolje informirali članove o novim obvezama koje moraju zadovoljiti iz područja zaštite na radu, te ih na taj način, između ostaloga, i zaštitili od nepotrebnih kazni za slučaj inspekcijskog nadzora.

Predavanje se održalo u prostorijama Obrtničke komore Splitsko-dalmatinske županije u Splitu, a vodio ga je Antonio Lozančić, direktor Kontrol biro-a u Splitu, tvrtke s kojom Udruženje obrtnika Split ima sklopljen Ugovor o poslovnoj suradnji temeljem kojeg su za članove Udruženja osigurane brojne pogodnosti u svezi zadovoljavanja obveza koje proizlaze iz propisa o zaštiti na radu i zaštiti od požara. Rezultat takve suradnje je i održano predavanje koje je bilo potpuno besplatno za sve članove Udruženja.

Koliko je velik interes obrtnika za navedenu tematiku, vidi se i iz činjenice da je po završetku predavanja koje je trajalo otprilike 45 minuta, Antonio Lozančić još narednih 45 minuta odgovarao nazočnima na pitanja u svezi navedene tematike.

Prezentaciju predmetnog predavanja u pdf formatu možete pogledati ovdje.

Datum objave: 22.02.2016.

 

Kalendar