Predstavite svoje autohtone prehrambene proizvode na Večeri kulinarske baštine u Imotskom

Udruženje obrtnika Imotski u suradnji s Gradom Imotskim, Turističkom zajednicom Grada Imotskog, Hrvatskom obrtničkom komorom, Obrtničkom komorom Splitsko-dalmatinske županije, Obrtničko- industrijskom školom Imotski i ostalim partnerima po prvi put organizira gastronomsku manifestaciju “Večer kulinarske baštine”, koja će se održati dana 11. kolovoza 2018. godine s početkom u 20 sati.

Projekt se organizira u cilju promoviranja obrtničkih proizvoda i usluga s posebnim naglaskom na autohtone prehrambene proizvode, koji bi uz pomoć obrtničkih komora i udruženja obrtnika iz cijele Hrvatske bili prezentirani mnogobrojnim posjetiteljima i turistima.

“Večer kulinarske baštine“ ima za cilj postati tradicionalna manifestacija na kojoj će obrtnici svojim zajedničkim snagama promovirati raznolikost i bogatstvo gastronomske ponude koja krasi Republiku Hrvatsku. Također, svim sudionicima i gostima pruža se jedinstvena prilika upoznati prirodne ljepote, običaje, kulturnu baštinu i gostoprimstvo kojom se ponosi Imotska krajina.

Udruženje obrtnika Imotski predvidjelo je da predstavnici obrtničkih komora i udruženja obrtnika na Šetalištu Stjepana Radića u Imotskom pripremaju posjetiteljima za degustaciju gastronomska jela karakteristična za regije iz kojih dolaze, pa ovim putem pozivamo sve naše članove koji su zainteresirani sudjelovati u ovoj manifestaciji da se prijave Stručnoj službi Udruženja obrtnika Split najkasnije do petka, 3. kolovoza 2018. godine u 15 sati, i to putem e maila: uo.split@hok.hr.

(Slika iz arhive UO Split)

Kalendar