Udruženje obrtnika Split na ENO GASTRO KAŠTELA 2018.!

Udruženje obrtnika Split i ove je godine sudjelovalo na šestoj po redu manifestaciji ENO GASTRO KAŠTELA, koja je održana ove subote, 30. lipnja, u Kaštel Starom. Naše Udruženje predstavljalo je dvadesetak obrtnika, a ovog puta spremali smo rižot na kozice i meso na gradele. Svoja autohtona i tradicijska jela također su pripremali članovi domaćina i organizatora – Udruženja obrtnika Kaštela, zatim Udruženja obrtnika Grada Zagreba, Udruženja obrtnika Siska, Trogira, Vrbovskog, Požege, Karlovca, Novog Marofa, Pazina, Pakraca, Vrgorca, Donje Stubice, Gornje Stubice, Oroslavlja, Marije Bistrice, Stubičkih toplica, Krapinskih toplica, predstavnici Obrtničke komore Sisačko -moslavačke županije te Hrvatske obrtničke komore.

Osim sudionika koji su pripremali hranu, znatan broj posjetitelja bio je i iz drugih udruženja obrtnika i komora, a posebni gosti ove godine bili su iz Območne obrtno podjetniške zbornice, Zbornice zasebnega gospodarstva Žalec, na čelu s predsjednikom i direktorom komore.

Okupljene na ovom festivalu gastronomije posebno su pozdravili: dogradonačelnik Kaštela, Grgica Benutić, predsjednik Udruženja obrtnika Kaštela, Ivan Gotovac, predsjednica Obrtničke komore Splitsko-dalmatinske županije, Elida Marković te predsjednik Hrvatske obrtničke komore, Dragutin Ranogajec.

Uz brojne druge predstavnike i predsjednike udruženja, odnosno komora, na događaju je aktivno sudjelovao i naš predsjednik Vilim Bujević, a kako je to sve skupa izgledalo možete pogledati u fotogaleriji na ovom linku.

 

Kalendar