Prijave za odlazak na 29. Forum poslovanja nekretninama u Vodice – sufinanciranje kotizacije

U organizaciji Udruženja poslovanja nekretninama Hrvatske gospodarske komore 18. i 19. svibnja 2018. godine u Hotelu Olympia Sky u Vodicama održati će se 29. FORUM POSLOVANJA NEKRETNINAMA.

Prijave za Forum se obavljaju isključivo putem online obrasca dostupnog na linku: https://hgk.hr/udruzenje-poslovanja-nekretninama/29-forum-poslovanja-nekretninama-najava najkasnije do 10. 5. 2018. godine.

Program rada možete pronaći na sljedećoj POVEZNICI, a prijavnicu za smještaj možete učitati na sljedećem LINKU.

PRIJAVA I KOTIZACIJA

Visina kotizacije na 29. FORUMU iznosi 1.000,00 kn za prvog sudionika, a 800,00 kn za svakog sljedećeg sudionika iz iste tvrtke, a uključuje pravo na prisustvovanje predavanjima, zbornik radova, večeru i kavu u pauzi predavanja. Ako je prijavljeno 10 ili više sudionika iz jedna agencije, 1 kotizacija je gratis.

Molimo sve naše članove – kojima je osnovna djelatnost poslovanje s nekretninama, da svoj interes za sudjelovanjem prijave Stručnoj službi Udruženja obrtnika Split, isključivo putem e-maila (uo.split@hok.hr). Prijave će se zaprimati do 10.05.2018.g., zaključno do 12:00 sati. Ovisno o interesu postoji mogućnost da Udruženje obrtnika Split podmiri troškove kotizacije za prijavljene članove.

 Kalendar