Novi termin 25. Međunarodnog sajma kozmetike i wellnessa Cosmetic News – 14. i 15. travnja!

Novi termin održavanja 25. Međunarodnog sajma kozmetike i wellnessa Cosmetic News određen je za 14. i 15. travnja 2018. (subota i nedjelja). Podsjećamo, sajam se trebao održati 24. i 25. veljače, ali je zbog snježnog nevremena u cijeloj zemlji odgođen.

Promjena termina dovela je i do promjene mjesta održavanja. Naime, cijeli Cosmetic News seli se u srce Opatije, na Lido, točnije na Ljetnu pozornicu. To je prostor na kojem se događaju najveći koncerti i ljetni programi te Adventski program na montažnom klizalištu. Uz Ljetnu pozornicu s dvije strane prolazi opatijska šetnica Lungomare, a ulazi postoje i iz Parka Angiolina, kao i iz opatijske luke, gdje se nalazi besplatno parkiralište za cca 80 vozila, te kolni ulaz za izlagače.

Na centralnom dijelu postaviti će se sajamski šator dimenzija 40 m x 20 m x 6,3 m visina na sljemenu, sa svom potrebnom opremom (tepison, octanorm štandovi, rasvjeta, el. priključci). Osim štandova u šatoru će se održati i natjecanje u šminkanju u svim kategorijama, te dio prezentacijskog programa.

U neposrednoj blizini u parku Angiolina nalazi se Hrvatski muzej turizma smješten u Villi Angelini u kojoj će se održati seminarski dio Cosmetic News-a.

U novom objektu Angiolina Reseadance organizirat će se natjecanje u dizajniranju noktiju, kao i gala večernji program uz modnu reviju te glazbeni dio u kojem će nastupiti Sandi Cenov i Minea.

Za dnevnu kavu uz poslovni razgovor, kao i radni ručak na raspolaganju svim gostima je Lido Bevanda Beach Resort i Restoran Bevanda.

S druge strane u opatijskoj luci nalaze se barovi Hemingway i Galija te Restoran Molo, a najbliži hoteli su “Kvarner”, “Bristol”, “Agava”, “Grand 4 opatijska cvijeta” i “Royal”.

Na koncu, organizatori najavljuju i prigodne poklone iznenađenja.

Za sve dodatne informacije možete posjetiti službene stranice sajma na ovom linku.Kalendar