Radionica za ribare – u okviru mjere I.6. “Diversifikacija i novi oblici prihoda”

U tijeku je natječaj za dodjelu potpore u okviru mjere I.6. „Diversifikacija i novi oblici prihoda“, a koji je otvoren za podnošenje Zahtjeva za potporu do 1. listopada 2018. godine.

Uprava ribarstva organizira radionice, a kako bi se korisnike detaljno upoznalo sa načinom sudjelovanja u natječaju, tj. kako bi se pojasnili postupci koje korisnici moraju provesti da bi ispunili uvjete i kriterije te ostvarili pravo na potporu u okviru ove mjere.

Ova mjera je namijenjena sektoru gospodarskog ribolova s ciljem diversifikacije i stvaranja novih oblika prihoda, a potpora se dodjeljuje za uspostavu novih komplementarnih djelatnosti koje se odnose i vezane su za osnovnu djelatnost gospodarskog ribolova (npr. ribolovni turizam, restorani i slično).

Dokumenti vezani za ovaj Natječaj se mogu pronaći na sljedećoj poveznici: https://euribarstvo.hr/natjecaji/pravilnik-i-natjecaj-za-dodjelu-potpore-u-okviru-mjere-i-6-diversifikacija-i-novi-oblici-prihoda/

Radionica u Splitu će se održati 25. srpnja 2018. godine (srijeda), u 11:00 sati, HGK, Županijska komora Split, Obala Ante Trumbića 4 .

Za sudjelovanje na radionicama potrebno se prijaviti na e-mail adresu: eufondovi.ribarstvo@mps.hr ili putem telefona na: 01/6443-173, do utorka, 24. srpnja 2018. godine za Split.



Kalendar