Edukacijska radionica na temu gastro i eno turističkog proizvoda

Obavještavamo vas da će se 06. lipnja 2017. godine u hotelu Park u Splitu održati edukacijska radionica na temu gastro i eno turističkog proizvoda. Radionica je organizirana u suradnji Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske obrtničke komore. Radionica će pružiti vrhunski edukativni sadržaj i informacije o svjetskim trendovima u segmentu gastronomije i enologije, uključujući marketing, a namijenjena je prvenstveno chefovima u restoranima, voditeljima ugostiteljskih objekata i sl. Predavači su chefovi okrunjeni Michelinovim zvjezdicama i vrhunski sommelieri: Lionel Levy, Marco Stabile te ostali. Broj mjesta je ograničen, do najviše 100 sudionika s područja Dalmacije (od Zadra do Dubrovnika). Prijave se zaprimaju do popunjavanja mjesta. Također, u lipnju ćemo održati i radionicu u Opatiji, a na jesen planiramo održati 2 radionice za kontinentalni dio Hrvatske. Za ovaj termin „prednost“ dajemo ugostiteljima s područja županija od Zadra do Dubrovnika, što nije uvjet ako netko iz drugih dijelova RH namjerava sudjelovati baš na ovoj radionici.   Program radionice: Split 06.06.2017, hotel „Park“  
09:30-10:15 „Glava u zvjezdicama“ Chef Lionel Levy, 1 Michelin *, Hotel Dieu Intercontinental, Marseille, Francuska  
10:15-11:00 „Slastičarstvo u restoranima s Michelinovim zvjezdicama“ Chef slastičar Yoan Dessarzin, Hotel Dieu Intercontinental, Marseille, Francuska  
11:00-11:30 „Komunikacija, marketing, odnosi s gostima…savršena formula za uspjeh“ Gabriel Vasquez  
11:30-12:00 Pauza za kavu  
12:00-12:45 „Jedno jelo-jedno zašto“ Chef Marco Stabile, 1 Michelin *, Ristorante Ora di aria, Firenze, Italija  
12:45-14:00 „Sljubljivanje hrane i vina/najpoznatije svjetske sorte“Mira Šemić, WSET sommelier, Ljubljana, Slovenija  
  „Sljubljivanje hrane i vina/hrvatske autohtone sorte“, Mario Meštrović, sommelier, A.S.I.diploma-GOLD certificate
    Način prijave: Budući da je ograničen broj mjesta, način prijave biti će po principu što ranije prijave, odnosno do popunjavanja mjesta. Prijavu je potrebno poslati na e-mail cehovi@hok.hr s Vašim imenom i prezimenom, radnim mjestom/funkcijom, nazivom ugostiteljskog objekta, e-mail adresom te web stranicom ako postoji.   U slučaju dodatnih pitanja molimo kontaktirati Krešimir Tomić, tel 4806 631, cehovi@hok.hr kresimir.tomic@hok.hr  


Kalendar