Radionica za obrtnike – zajmovi i jamstva za poduzetnike & vaučeri za obrazovanje – 09.11.2022.

U Udruženju obrtnika Split održati će seinformativna radionicu za obrtnike koja se održava u suradnji Udruženja obrtnika Split, HAMAG-BICRO-a Ispostave SDŽ i HZZ CISOK Split.  

Radioica će biti podijeljena na dva dijela.

  • U prvom dijelu radionice biti će prezentirani potporni programi koje HAMAG-BICRO ima na raspolaganju za poduzetnike, a naglasak će biti na programima zajmova i jamstava koji su prilagođeni obrtnicima.  Sudionici će dobiti i osnovne informacije o mogućnosti korištenja bespovratnih sredstava u odnosu na trenutno otvorene pozive i one koji su planirani u tekućoj godini. Otvoreni pozivi dostupni su na poveznici.  Radionicu će održati gđa Ina Despotović, iz HAMAG-BICRO-a Ispostava Splitsko-dalmatinske županije.
  • U drugome dijelu radionice biti će prezentirani sustavi vaučera za obrazovanje. Sustav vaučera za obrazovanje financijski je instrument dodjele javnih sredstava za obrazovanje odraslih, čiji korisnici mogu biti i zaposlene osobe, kao i vlasnici tvrtki i obrta. Cilj radionice je informiranje zainteresiranih obrtnika o sustavu vaučera, kriterijima i načinu predaje zahtjeva za dodjelu vaučera te obvezama vaučera po odobrenju zahtjeva. Više o vaučerima za obrazovanje pročitajte na poveznici. Radionicu će održati mr. sc. Maja Frapporti – Roglić, viša stručna savjetnica za razvoj karijere i cjeloživotno obrazovanje, Odjel za profesionalno usmjeravanje i obrazovanje, HZZ Područna služba Split.

Radionica će se održati, 09. studenog 2022., u prostorijama Udruženja obrtnika Split, na adresi Ulica Slobode 28 u Splitu, sa početkom u 12:15 sati.

Očekivano trajanje radionice je do 120 minuta, a nakon izlaganja ćemo vam biti na raspolaganju za sva pitanja na teme iz predavanja.

Prijaviti se možete putem e-maila: uo.split@hok.hr. Prijave su otvorene zaključno sa 07. studenog 2022.

Veselimo se Vašem dolasku!

Program radionice – 09_11_2022_ (final).pdf
Poziv za radionicu – 09_11_2022_ (final).pdf

Kalendar