U Udruženju obrtnika Split održana edukacija za frizere – Nikola Blažinčić, balayage tehnika & babylights pramenovi

balayage

Udruženje obrtnika Split proteklog vikenda organiziralo je za svoje članove – frizere edukaciju na kojoj su prezentirane tehnike kroz praksu i teoriju na temu blond kose i same izrade balayage tehnike te izrada babylights pramenova, uz završno toniranje i završavanje modela ispred sudionika.

Edukator je bio Nikola Blažinčić, etablirani frizer po pitanju koloristike te vlasnik prve kolorističke akademije u Hrvatskoj, a sam seminar održan je na vrlo interesantnoj lokaciji – Beton Kino, u sklopu Multimedijalnog kulturnog centra Split!

Seminar je odrađen kao interaktivna radionica na kojoj su polaznici dobili sva potrebna znanja i vještine o aktualnim trendovima balayage tehnike koje će kasnije moći primijeniti u svojim salonima te time još više uzdignuti kvalitetu svoga rada.

Na seminaru je prikazano kako uspješno izbjeći probleme u radu te je na modelima demonstrirano kako pravilno iscrtati balayage pramenove.

Polaznici su naučili kako odabrati boju i tehniku prema fizionomiji lica i tonu kože, a ujedno stekli znanja i vještine unapređenja prodajnog segmenta svojih usluga.

Najviše od svega veseli nas pozitivna povratna informacija polaznika.

Zahvaljujemo se svim polaznicima na izuzetnom odazivu, pogotovo imajući u vidu epidemiološku situaciju i postojeća pravila te naročito edukatoru na dolasku i dijeljenju znanja kolegama.

Ujedno, pozivamo sve obrtnike s našeg područja da prate naše objave, uključe se u rad Udruženja te ako još uvijek nisu – da nam dostave svoje kontakt podatke radi što pravodobnijeg informiranja o budućim akcijama. Kontakt podaci mogu se dostaviti putem email adrese uo.split@hok.hr .

Kalendar