Besplatna edukacija za kozmetičare – Face lift technique „Buccal massage“ – edukator: Marijana Mustapić Duvnjak – 03.12.2022.

Bukal masaža, masaža, facelifting

Udruženje obrtnika Split za naše članove – kozmetičare, organizira besplatnu edukaciju na temu bukal masaže. Edukacija će se održati 03. prosinca 2022. s početkom u 09:00 sati, u prostorijama Udruženja, na adresi Ulica Slobode 28, Split. Predviđeno trajanje edukacije je oko 120 minuta.  Edukaciju će održati Marijana Mustapić Duvnjak.

Tema:
Postupak skulpturalnog zatezanja lica djeluje na estetskoj, psihoemocionalnoj, energetskoj i medicinskoj razini. Glavna razlika od uobičajene masaže lica je u tome što kozmetičarka obavlja manipulaciju ne samo na samom licu klijenta, nego i kroz usnu šupljinu (intra-buccal).
Zbog takve tehnike dubokog kontakta postiže se jačanje svih većih i manjih mišića lica (glave). Koža na licu se ne ozljeđuje, nema neželjenih posljedica, koža se čisti (detox), povećava se tonus, smanjuju se grčevi mišića lica, oblikuje se i  formira oblik lica pa možemo reći da se postiže pasivni fitnes.

Edukatorica:
Marijana Mustapić Duvnjak, rođena je  u Splitu gdje je završila školu za kozmetičare. Nakon mature odlazi u London na praksu, a 1992. otvara svoj kozmetički salon u Supetru na Braču. Od 2002. radi kao promotor i edukator, a kao stručni nastavnik predaje po potrebi u Obrtničkoj školi Split.
Uz 30 godina iskustva  rada u struci stalno se stručno usavršava pohađajući razne seminare, kongrese i edukacije, kako bi što bolje mogla obogatit svoja znanje i vještine, a isto tako prenijeti ih na nove generacije.

Prijave:
Prijave zaprimamo isključivo na email: uo.split@hok.hr  zaključno sa četvrtkom, 01. prosinca 2022. godine. Prilikom prijave molimo obavezno navesti sljedeće podatke: Ime i prezime, naziv obrta, broj mobitela, email te osnovnu djelatnost u obrtu. Broj prijava je ograničen. U privitku dostavljamo i obrazac GDPR.

Edukacija – GDPR.pdfKalendar