Dragi ugostitelji i turistički djelatnici,

Udruženje obrtnika Split upravo u ovom mjesecu obilježava proslavu 50 godina Udruženja, a kao centralni dio obilježavanja predviđena je manifestacija “Za carskim stolom” u organizaciji Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika Udruženja.

Upravo za vas, u sklopu obilježavanja 50 godina, pripremili smo program koji će se održati u periodu od 19.11.2018. – 21.11.2018. godine.

19.11.2018. – edukativno predavanje namijenjeno za turističke vodiče obrtnike na temu “Meštrovićeva ostavština u Splitu”

20.11.2018. – u prostorijama Aspire, visoke škole za gastronomiju i managment, na temu „Naše vrime“, održati će se predavanje prvenstveno namijenjeno obrtnicima ugostiteljima i kuharima u ugostiteljskim objektima. Predavanje će držati majstor kuhar Anton Nišević i carving majstor Helena Bašić.

21.11.2018. – u prostorijama Udruženja obrtnika Split održati će se niz predavanja prvenstveno namijenjenih obrtnicima ugostiteljima i konobarima u ugostiteljskim objektima, a teme su:

  • Upoznajte Crljenak – predavač Ivan Kovač Matela
  • Kava po guštu proizvođača – predavač Ivan Kapuralić
  • Čudesan svijet destilacije – predavač Petar Labus
  • Uživanje u pivu – predavači iz Tap b pivovare

 

Detaljnije informacije o samome programu i rasporedu tema možete vidjeti na plakatu.

Stoga dragi obrtnici, ukoliko ste se prepoznali u nekoj od navedenih tema, molimo vas da svoj interes Udruženju obrtnika Split na mail uo.split@hok.hr te da naglasite naziv vašeg obrta, datum za koji ste zainteresirani, ime osobe koju prijavljujete.

S obzirom na ograničene kapacitete dvorana, naročito kod našeg partnera – ASPIRE, broj prijava je ograničen, a u slučaju većeg broja prijava u obzir uzimamo redoslijed prijava.

Prijave se zaprimaju najdalje do ponedjeljka 19.11.2018. godine do 12:00 sati.

 Kalendar